El cicle EsmucJam, protagonista a La Llanterna de L'Auditori

Publicat el 02/10/2018

Com cada curs acadèmic, el bar La Llanterna de L'Auditori serà l’escenari del cicle Dimecres EsmucJam que coordina el professor Daniel Pérez. Aquestes jams musicals proposen la interactuació entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat pels alumnes de jazz en un àmbit extern a les classes.

EsmucJam

Cartell del cicle EsmucJam

D'aquesta manera, el cicle es presenta com un punt de trobada improvisat, on interactuen “des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen”. EsmucJam cerca teixir d'aquesta manera complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció i l’espontaneïtat.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: un grup diferent s’encarregarà cada setmana d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí tothom estarà convidat a participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, oberta a tothom.

La formació de la Jam encarregada d’inaugurar les sessions d’aquest curs va estar formada per Arnau Pallerols (piano), Pupy Domínguez (contrabaix) i Brais Lorenzo (bateria), i entre les visites previstes aquestes primeres setmanes del curs s'ha confirmat la la presència del professor de la casa Horacio Fumero (els dies 24 d’octubre i 21 de novembre), així com la del Combo Brian Blade ‘Fellowship’ (7 de novembre) i la de Joan Sanmartí, prevista pel 14 del mateix mes. Durant les properes setmanes anirem confirmant més protagonistes d'aquesta trobada, i us convidem a apropar-vos al Bar La Llanterna a gaudir amb nosaltres d'aquest exercici

Recordatori de l'activitat:

Data: tots els dimecres
Lloc: cafeteria La Llanterna
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

9.10.2018. Dimecres ESMUC Jam #2. Intèrprets: Carla González, contrabaix; Pol Ribó, bateria i el professor Dani Pérez a la guitarra. 

17.10.2018. Dimecres ESMUC Jam #3. Intèrprets: Julio Marín, clarinet; Carla González, contrabaix, i Brais Lorenzo, bateria.

24.10.2018. Dimecres ESMUC Jam #4. Intèrprets: Juan Tamarit, vibràfon; Pupy Domínguez, contrabaix; Guillermo Lorenzo, bateria; i Dani Pérez, guitarra.

31.10.2018. Dimecres ESMUC Jam #5. Intèrprets: Julio Marín, clarinet; Carla González, contrabaix, i Arnau Julià, bateria.

07.11.2018. Dimecres ESMUC Jam #6. Intèrprets: Horacio Fumero, contrabaix; Lucía Fumero i Toni Saigi, piano, i Roger Cassola, bateria.

14.11.2018. Dimecres ESMUC Jam #7. Intèrprets: Combo Fred Hersh

21.11.2018. Dimecres ESMUC Jam #8Intèrprets:  Combo Brian Blade Fellowship, amb Alejandro Delgado i Jofre Alemany, saxos; Juan Tamarit, piano; Carla González, contrabaix; Guillermo Soler, bateria; i Isaac Romagosa, guitarra.