El Primer Palau amb graduats de l'ESMUC

Publicat el 11/04/2019

Itxaso SainzMarta Puig i Víctor Braojos, tots tres pianistes i graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han estat escollits per participar aquest any en la pròxima edició del concurs El Primer Palau.

Itxaso Sainz de la Maza

Itxaso Sainz de la Maza

Itxaso Sainz, com a solista, Marta Puig, amb el duo Picotti-Puig, i per altra banda Víctor Braojos, també com a solista, realitzaran els seus concerts al Palau de la Música el 10 i 17 d’octubre d’aquest any a les 18 hores, respectivament.

Els tres graduats, amb excel·lència, van ser alumnes, respectivament, dels professors Adolf PlaJordi Masó i Vladislav Bronevetzky.

El Palau de la Música Catalana segueix donant suport els nous talents amb el cicle El Primer Palau, dedicat a joves intèrprets de música clàssica amb programes variats i personalitats diferents. Aquest cicle culminarà amb el lliurament dels premis El Primer Palau, que inclouen diversos reconeixements com el Premi El Primer Palau, el Premi Catalunya Música, el Premi Joventuts Musicals de Catalunya al millor intèrpret d'obra d'autor català, i el Premi de la Crítica del Primer Palau.

Marta Puig

Marta Puig

                                     

Programa:

  • Dúo Picotti-Puig | Itxaso Sainz de la Maza, piano. Descobrint joves talents
    Dijous 10 d’octubre de 2019. 18 hores. Sala de concerts del Palau de la Música

    Més informació i compra d'entrades

Víctor Braojos

Víctor Braojos

 

  • Víctor Braojos, piano | Irene Mas, soprano. Descobrint joves talents

    Dijous 17 d’octubre de 2019. 18 hores. Sala de concerts del Palau de la Música

    Més informació i compra d'entrades

Més informació:

Víctor Braojos

Marta Puig

Itxaso Sainz de la Maza