El Festival LIFE Victoria Akademie a l’ESMUC

Publicat el 05/09/2019

Per setè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles, i acull les classes magistrals de la secció LIFE Akademie, en aquesta ocasió amb Julius DrakeRubén Fernández AguirreAntón García Abril i Frederica von Stade. Enguany el certamen se celebrarà del 25 de setembre al 17 de desembre.

Life Victoria 2019

La Fundació Victoria de los Ángeles impulsa aquest certamen dedicat al gènere del lied, que amb tant èxit va abordar la cantant catalana i proposa un festival que reuneix diferents formats de concerts i activitats.

Un dels valors que diferencien el Festival de Lied LIFE Victoria és la seva transversalitat cultural i per tal de cultivar aquesta característica cada edició organitza diferents activitats relacionades amb el programa musical del certamen. Les activitats paral·leles del festival serveixen per aprofundir més en el Lied, però també com a mitjà de reflexió i intercanvi entre els diferents actors que formen el Festival. Aquestes activitats inclouen workshops, taules rodones i conferències, entre altres formats, amb participants internacionals que col·laboren així a la vocació universal del LIFE.

Les classes magistrals de la secció Akademie del festival comptarà en aquesta ocasió amb els pianistes Julius Drake i Rubén Fernández Aguirre, el compositor Antón García Abril, i la mezzosoprano Frederica von Stade. A la finalització de les classes magistrals hi haurà els seus respectius recitals amb els participants de les seves sessions formatives.

                                                                                       

El programa de classes magistrals de l’Akademie a l’ESMUC és el següent:

                                         

Julius Drake, piano, 26, 27 i 28 de setembre (matí).

Concert final Masterclasses: diumenge, 29 de setembre. Sala Domènech i Montaner de Sant Pau Recinte Modernista. 19 hores.

Rubén Fernández Aguirre, piano, i Antón García Abril, compositor, 28, 29 i 30 de novembre.

Concert final Masterclasses: diumenge, 1 de desembre. Concert final Masterclasses. Museu de la Música. 12 hores.

Frederica von Stade, mezzosoprano, 4 de desembre.

 

Més informació:

Festival LIFE Victoria

http://www.lifevictoria.com/ca/

Life Akademie ESMUC