El Cor Pilot resident de l’ESMUC a la cloenda del Sònar amb Matthew Herbert Brexit Big Band

Publicat el 12/07/2019

Les 50 veus que formen el Cor Pilot resident de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participaran amb The Matthew Herbert Brexit Big Band en el concert de cloenda del Sònar d’aquest any que es fa en col·laboració amb el Festival Grec. El concert tindrà lloc el diumenge, 21 de juliol (22 h), al Teatre Grec de Barcelona.

Enguany, els organitzadors del Sònar van apostar per un tancament d’alt nivell artístic en un escenari barcelonès singular. L’elecció ha estat la de Matthew Herbert i el seu nou projecte que sorgeix de la situació provocada a Europa pel referèndum del Brexit.

Acompanyat d’una Big Band i el suport de les 50 veus del Cor Pilot de l’ESMUC, el britànic Matthew Herbert interpretarà els temes del seu últim treball discogràfic The State Between Us. En aquest projecte, Herbert ha comptat amb la participació d’uns mil músics de diferents països de la Unió Europea.

L'ESMUC també acollirà un assaig a la Sala d'Orquestra, el dissabte 20 de juliol a la tarda.

Herbert ha volgut reflexionar sobre què significa ser britànic ara mateix en ple procés del Brexit i al seu disc incorpora sons i elements de la vida real, com el desballestament d’un Ford Fiesta, un passeig en bici, o la demolició d’una fàbrica, entre moltes altres.

Matthew Herbert és un artista musical i productor anglès que ha centrat la seva carrera professional en la música electrònica amb un estil minimalista. Ha fet discos com Around The House, Bodily Functions, Plat Du Jour, o A Nude, en els quals les gravacions de camp i els sons del dia a dia han estat part fonamental del contingut musical.

                               

Més informació:

Matthew Herbert

Sònar

Compra d’entrades