El Col·legi de Metges i l’ESMUC organitzen una trobada sobre foniatria dins l’Any Perelló

Publicat el 10/10/2018

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Col·legi de Metges de Barcelona celebraran el proper 31 d’octubre el centenari del Dr. Jordi Perelló, pioner de la foniatria a Catalunya, amb una sessió sobre la salut de la veu. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’ESMUC, a les 18 hores.

Any Perelló COMB-ESMUC

L’acte comptarà amb la participació de la Dra. Melissa Mercadal, cap de Recerca, Innovació i Formació de l’ESMUC, que donarà la benvinguda als assistents.

Entre les diferents ponències del programa, per part de l’ESMUC intervindrà la professora de foniatria, Dra. Cori Casanova que tractarà el tema La higiene de la veu. Aportacions del Dr. Perelló. Seguidament, la professora Montserrat Bonet, metgessa otorrinolaringòloga i foniatra parlarà sobre El Dr. Jordi Perelló, pioner de la foniatria a Catalunya.

                      

Programa:

18.00 h. Benvinguda. Dra. Melissa Mercadal, cap de Recerca, Innovació i Formació de l'ESMUC.

18.10 h. Presentació. Dr. Miquel Bruguera, expresident del CoMB, Director de la Unitat d'Estudis Acadèmics.

18.20 h. La higiene de la veu. Aportacions del Dr. Perelló. Dra. Cori Casanova, metgessa foniatra. Professora URL-Blanquerna, professora ESMUC.

18.40 h. El Dr. Jordi Perelló, pioner de la foniatria a Catalunya. Dra. Montserrat Bonet, metgessa otorrinolaringòloga i foniatra. 

19.00 h. La teoria muco-ondulatòria del Dr. Perelló en el coneixement actual de la fonació. Dr. Josep M. Vila, director del Grau de Logopèdia de la Universitat Ramon Llull.

                        

Més informació:

Col·legi de Metges de Barcelona

Recordatori:

Dia: 31 d’octubre

Hora: 18 hores

Lloc: ESMUC Auditori Acadèmic Sala 4