#DimecresESMUCJam #11

Publicat el 22/01/2020

Comença el quadrimestre i de nou es reprèn el cicle de #DimecresESMUCJam a la cafeteria La Llanterna de L'Auditori. En aquesta ocasió, tindrem els músics Álvaro Ocón, trompeta; Joan Fort, guitarra; Fran Serrano, contrabaix; i Brais Lorenzo, bateria, que obriran la sessió. Com sempre, la Jam començarà a les 19 hores i l'accés és lliure.

Dimecres ESMUC Jam

Dimecres ESMUC Jam a La Cafeteria La Llanterna de L'Auditori

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar. L’activitat està coordinada pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna.

L’activitat manté la dinàmica de les darreres edicions: cada setmana, un grup diferent s’encarregarà d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, a L’Auditori, i oberta a tothom.

 

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres 22 de gener
Lloc: Cafeteria La Llanterna
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

                      

Més informació:

#DimecresESMUCJam

Dimecres ESMUC JAM 2019-2020