Dimecres ESMUCJam

Publicat el 21/09/2017

Aquest curs l’Escola Superior de Música de Catalunya dóna continuïtat a una nova edició dels Dimecres ESMUCJam, les jam sessions amb alumnat i professorat del departament de Jazz de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Com ja és tradicional, les actuacions tindran lloc a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori, a les 19 hores. L’entrada és lliure. 

Dimecres ESMUCJam 3a edició

Dimecres EsmucJam activitat que coordina el professor Daniel Pérez, és un punt de trobada entre alumnat, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. Des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen, es troben a l’escenari per teixir complicitats, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció, espontaneïtat i, en definitiva, per improvisar.

Cada setmana, un grup diferent s’encarrega d’engegar la sessió amb tres o quatre temes. A partir d’aquí, tots els presents són convidats a participar-hi o simplement a escoltar. La Jam del dimecres és la celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC.

Amb aquest cicle, l’escola suma el seu departament de Jazz i Música Moderna a l’ampli circuit de jam sessions que cada setmana omple diferents espais de la ciutat de Barcelona, posant el seu granet de sorra per enriquir el creixent panorama jazzístic de la ciutat.

A més a més, aquestes sessions on interaccionen musicalment els músics participants i el públic present, té l’objectiu bàsic de mostrar el treball desenvolupat pels alumnes de jazz, en un àmbit extern a les classes i amb públic.

Dimecres EsmucJam compta amb la col·laboració de l’empresa Singularis i L’Auditori.