Dimecres ESMUCJam #8

Publicat el 19/11/2018

Aquesta setmana, Dimecres ESMUCJam (21 de novembre) s’iniciarà amb l’actuació del Combo Brian Blade Fellowship, amb Alejandro Delgado i Jofre Alemany, saxos; Juan Tamarit, piano; Carla González, contrabaix; Guillermo Soler, bateria; i Isaac Romagosa, guitarra, alumnat del departament de Jazz i Música Moderna. Com és habitual, la Jam començarà a les 19 hores a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori. L'entrada  és gratuïta.

Cada curs acadèmic La Llanterna de L’Auditori és l’escenari d’aquest cicle que proposa la interactuació entre els músics participants i el públic, amb l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes.

EsmucJam cerca teixir d'aquesta manera complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció i l’espontaneïtat.

El cicle compta amb la col·laboració de L'Auditori i l'empresa Singularis.

Més informació: Dimecres ESMUCJam

Recordatori:

Data: dimecres, 21 de novembre
Lloc: cafeteria La Llanterna
Hora: 19 hores
Entrada: gratuïta
Intèrprets:  Combo Brian Blade Fellowship, amb Alejandro Delgado i Jofre Alemany, saxos; Juan Tamarit, piano; Carla González, contrabaix; Guillermo Soler, bateria; i Isaac Romagosa, guitarra.