Dimecres ESMUCJam #15

Publicat el 07/03/2019

Tristan Baars, contrabaix, Soren Alcaraz, bateria i Dani Pérez, guitarra, són els encarregat s d'obrir una nova sessió de Dimecres ESMUCJam (13 de març). Com és habitual, el concert començarà a les 19 hores, a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori. L’entrada és gratuïta.

Dimecres ESMUC Jam 2019

Cada curs acadèmic La Llanterna de L’Auditori és l’escenari d’aquest cicle que proposa la interactuació entre els músics participants i el públic, amb l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. EsmucJam cerca teixir, d'aquesta manera, complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció i l’espontaneïtat. El professor de guitarra jazz, Daniel Pérez, és l’encarregat de coordinar aquest cicle. 

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: un grup diferent s’encarregarà cada setmana d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí tothom estarà convidat a participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), oberta a tothom.

El cicle compta amb la col·laboració de L'Auditori i l'empresa Singularis.

                               

Recordatori:

Data: dimecres, 13 de març
Lloc: cafeteria La Llanterna
Hora: 19 hores
Entrada: gratuïta
Intèrprets: Tristan Baars, contrabaix, Soren Alcaraz, bateria i Dani Pérez, guitarra

                                         

Més informació:

Dimecres ESMUCJam