Dimecres ESMUCJam #13

Publicat el 22/02/2019

El guitarrista Alexei Orechin, juntament amb Jofre Alemany, saxo tenor, Josep Pou, piano; Tristan Baars, contrabaix, i Pol Ribó, bateria, seran els músics que obriran una nova sessió setmanal del cicle Dimecres ESMUCJam (27 de febrer). Orechin començarà la seva actuació i posteriorment serà el torn de jam amb la participació de tots aquells que vulguin tocar i improvisar. El professor de guitarra jazz, Daniel Pérez, és l’encarregat de coordinar aquestes sessions. Com sempre, a les 19 hores, a la cafeteria La Llanterna. Gratuït.

Dimecres ESMUC Jam

Cada curs acadèmic La Llanterna de L’Auditori és l’escenari d’aquest cicle que proposa la interactuació entre els músics participants i el públic, amb l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. EsmucJam cerca teixir, d'aquesta manera, complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció i l’espontaneïtat.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: un grup diferent s’encarregarà cada setmana d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí tothom estarà convidat a participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, oberta a tothom.

El cicle compta amb la col·laboració de L'Auditori i l'empresa Singularis.

                               

Recordatori:

Data: dimecres, 27 de febrer
Lloc: cafeteria La Llanterna
Hora: 19 hores
Entrada: gratuïta
IntèrpretsAlexei Orechin, guitarra; Jofre Alemany, saxo tenor, Josep Pou, piano; Tristan Baars, contrabaix, i Pol Ribó, bateria.

 

Més informació:

Dimecres ESMUCJam