Dimecres ESMUC Jam #16 amb Quartet de Jazz

Publicat el 10/03/2020

El cicle #DimecresESMUCJam presenta, aquest dimecres 11 de març, una formació de quartet integrada per Jaume Andreu, saxo; Vicente Marín, piano; Marc Sánchez, contrabaix; Pau Gurpegui, bateria. Com cada dimecres, la jam començarà a les 19 hores i l’accés és gratuït. A la cafeteria La Llanterna de L’Auditori.

Dimecres ESMUC Jam

Coordinat pel professor Daniel Pérez, el cicle és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. Així, les jam de l'ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l'espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

L'activitat mantindrà la dinàmica de les darreres sessions: el quartet s'encarregarà d'obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d'aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l'ESMUC, oberta a tothom.

Cada dimecres, a les 19 hores, els Dimecres ESMUC Jam proposen la interacció entre els músics participants i el públic, amb l'objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l'alumnat del departament de Jazz i Música Moderna de l'ESMUC en un àmbit extern a les classes.

 

Recordatori de l'activitat

Data: Dimecres, 11 de març
Lloc: Cafeteria La Llanterna de L'Auditori
Hora: 19 hores
Entrada: Gratuïta

                  

Més informació:

#DimecresESMUCJam