Dimecres ESMUC JAM #7

Publicat el 26/11/2019

Nova sessió del cicle #DimecresESMUCJAM a la cafeteria La Llanterna de L'Auditori, i avui amb el Combo Keith Jarrett Cuarteto Europeo, format per Carla González, Lucía Fumero, Arnau Julià i Alejandro Delgado. Com cada dimecres, a les 19 hores, a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori. Accés lliure.

Coordinada pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes.

Dimecres ESMUC Jam

Dimecres ESMUC Jam a La Cafeteria La Llanterna de L'Auditori

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

                                   

Intèrprets:

Combo Keith Jarrett Cuarteto Europeo

Carla Gonzalez, contrabaix

Lucia Fumero, piano

Arnau Julià, bateria

Alejandro Delgado, saxo

                                

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres 27 de novembre
Lloc: Cafeteria La Llanterna
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

 

Més informació:

#DimecresESMUCJam