Dimecres ESMUC JAM #4

Publicat el 04/11/2019

La primera sessió de novembre del cicle #DimecresESMUCJAM a la cafeteria La Llanterna de L'Auditori tindrà lloc el dimecres 6 de novembre amb la participació de Joan Fort & Marçal Perramón Quartet. Coordinada pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. La proposta com sempre, començarà a les 19 hores i l’accés és lliure.

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: cada setmana, un grup diferent s’encarregarà d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, a L’Auditori, i oberta a tothom.

                                                         

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres 06 de novembre
Lloc: Cafeteria La Llanterna
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

                      

Més informació:

#DimecresESMUCJam