Dimecres ESMUC JAM #2 (CANCEL·LAT PER LA VAGA D'ESTUDIANTS)

Publicat el 11/10/2019

Aquest nou curs acadèmic 2019-2020, la cafeteria La Llanterna de L'Auditori torna a ser l’escenari del cicle Dimecres ESMUC Jam, que coordina el professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquestes jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. La propera sessió de la Jam, del 16 d'octubre, excepcionalment, tindrà lloc a la Sala de Cor, amb Pau Jorba, saxo alt; Cesc Badia, trompeta; Vicente López, guitarra; Luis Pérez, bateria, i David Muñoz, contrabaix. Com sempre, a les 19 hores.

(CANCEL·LAT PER LA VAGA D'ESTUDIANTS)

#DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

L’activitat mantindrà la dinàmica de les darreres edicions: cada setmana, un grup diferent s’encarregarà d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l’ESMUC, a L’Auditori, i oberta a tothom.

                                

Recordatori de l'activitat:

Data: dimecres 16 d'octubre
Lloc: excepcionalment a la Sala de Cor de l'ESMUC
Hora:  19 hores
Entrada: Gratuïta

 

Més informació:

#DimecresESMUCJam