#DimartsTocaESMUC: Sorpresa Clàssica amb el Quartet Atenea (CANCEL·LAT PER LA VAGA D'ESTUDIANTS

Publicat el 09/10/2019

El pròxim concert de #DimartsTocaESMUC del 15 d’octubre anirà a càrrec del Quartet Atenea. Aquesta jove formació cambrística, nascuda l’any 2018 de la mà d’estudiants de l’ESMUC i el Conservatori del Liceu, interpretarà el Quartet número tres de Schumann i el Quartet núm. cinc de Haydn. Aquest dimarts, el concert tindrà lloc a l'Auditori ESMUC Sala 4, a les 18.15 hores. (CANVI DE DIA: dijous, 17 d'octubre, 18.15 h).

(CANCEL·LAT DEFINITIVAMENT PER LA VAGA D'ESTUDIANTS)

 

El Quartet Atenea, sota el mestratge del Quartet Casals, neix amb la voluntat de consolidar una formació estable que abraci el repertori clàssic escrit per quartet de corda, des del classicisme del segle XVIII fins als corrents musicals del segle XX.

El quartet ha participat en diversos cursos internacionals com ara l’organitzat per Joventuts Musicals d’Alemanya a Weikersheim el 2018, la Swiss Chamber Concert Academy de Ginebra el 2018, o l’Acadèmia Internacional de Quartet de Vic, el 2018. En aquests cursos han rebut classes de professorat com Heime Müller, Donald Weilerstein, Vivian Hornik Weilerstein, Heinz Holliger o el mateix Quartet Casals.

A banda d’haver actuat en diversos cicles de concerts, ha guanyat el 1r premi de la darrera edició del Concurs Internacional Delta Chamber Music Festival

Aquest estiu passat van participar en el projecte Fifty for the Future, una iniciativa del Kronos Quartet en què van rebre classes magistrals d’aquesta formació que els va portar a actuar, juntament amb altres formacions de l’ESMUC i el prestigiós quartet, en el concert Inaugural del Festival Grec de Barcelona de 2019. 

Intèrprets:

- Andrea Santiago (violí)

- Gil Sisquella (violí)

- Bernat Santacana (viola)

- Alex Olmedo (violoncel)

                                                    

Programa:

- Quartet de Schumann op. 41 no. 3

- Quartet de Haydn op. 20 no. 5

 

Més informació:

Dimarts toca ESMUC