Dimarts Toca ESMUC en ‘streaming’: Jam de Música i Moviment

Publicat el 11/11/2020

A causa de les mesures sanitàries decretades per la Generalitat de Catalunya, el concert de Dimarts Toca ESMUC, Jam de Música i Moviment, es farà a porta tancada i sense públic. La proposta podrà seguir-se en directe, en streaming, a través del canal de Youtube de l’ESMUC. El concert tindrà lloc aquest dimarts 17 de novembre, a les 18.15 hores.

Jam Música i Moviment

La proposta inicial coordinada per la professora Ester Momblant era oferir una jam oberta de música i moviment, un espai on participants espontanis amb diferents trajectòries es trobarien i compartirien aquesta experiència artística.  “En un ambient de creació instantània, tot el que succeeix es crea en aquell precís moment, sense assajos previs ni estructures preestablertes”, explica Momblant. 

Les condicions sanitàries i de seguretat actuals han obligat a modificar la proposta i els espectadors podran presenciar una mostra de Jam de Música i Moviment tancada. A diferència de la proposta inicial, en aquesta ocasió els participants es coneixen i tenen experiència creant junts. 

L’aspecte que sí es mantindrà, que és clau per a considerar-ho una jam, serà l’atenció en el procés creatiu de composició instantània en el moment present. Segons Ester Momblant, “el que passarà en la sala 4 de l’ESMUC no ha estat assajat, ni preparat. Els participants produiran des de l’espontaneïtat, la sinceritat i la creativitat conjunta d’aquell precís moment present”. 

Els participants en aquesta jam de música i moviment són: Agustí Fernàndez, Celeste Alías, Jennifer Blanco Schultz, Christos Barbas, Plácida Pajares, Laura Dorna, Carme Cama Mingot i Ester Momblant Ribas.

 

Dimarts Toca ESMUC

Els concerts d’aquest cicle volen mostrar a la ciutadania el treball acadèmic i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El públic assisteix a concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco. També hi ha propostes dels departaments de Composició, Pedagogia, Musicologia i Sonologia.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert.

Més informació:

Concert en streaming

Dimarts Toca ESMUC