Dimarts Toca ESMUC en 'streaming': Eudald Buch, piano

Publicat el 03/11/2020

A causa de les mesures sanitàries decretades per la Generalitat de Catalunya, el concert de Dimarts Toca ESMUC del graduat de l’ESMUC, i pianista, Eudald Buch, es farà a porta tancada i sense públic. La interpretació podrà seguir-se en directe, en streaming, a través del canal de Youtube de l’ESMUC. El concert tindrà lloc el dimarts 10 de novembre, a les 18.15 hores.

Eudald Buch

Eudald Buch

Eudald Buch oferirà un programa amb quatre obres de J.S. Bach, Domenico Scarlatti, W.A. Mozart i Franz Schubert.

El pianista Eudald Buch, després d'estudiar amb Vladislav Bronevetzki a l'ESMUC i amb Elisso Virsaladze al Conservatori de Moscou, cursa actualment el màster d'interpretació a l'ESMUC i segueix els seus estudis amb la professora Elisso Virsaladze, a Florència.

                   

Dimarts Toca ESMUC

Els concerts d’aquest cicle volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El públic assisteix a concerts de solistes i grups de cambra de les diferents especialitats interpretatives que s’imparteixen a l’ESMUC, com ara Música Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Tradicional i Flamenco. També hi ha propostes dels departaments de Composició, Pedagogia, Musicologia i Sonologia.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert.

 

Més informació:

Concert en streaming

Eudald Buch

Programa del concert

Dimarts Toca ESMUC

Vídeo Concert final de l’ESMUC d’Eudald Buch (5-6-2019):