Dimarts Toca ESMUC: Grup de metalls

Publicat el 13/03/2019

La nova proposta de #DimartsTocaESMUC del 26 de març és l’actuació del Grup de metalls de l’ESMUC, dirigit pel professor Angel Serrano. Arran de la interpretació d’aquest  conjunt, els assistents podran percebre molta màgia i potser la presència imaginària d’elfos, hobbits, nans i orcs, perquè el programa presenta la Symphony No 1 - The Lord of the Rings, del compositor Johan de Meij. Com tots els dimarts, el concert començarà a les 18.15 hores, a l’Auditori Acadèmic ESMUC Sala 4. L’entrada és gratuïta.

Grup de metalls_ESMUC

El programa del concert, comptarà amb la Ceremonial Fanfare i amb l’obra ja comentada, de Johan de Meij, amb piano i percussió, que es va inspirar en la història creada per J. R. R. Tolkien.

El concert mostrarà la tasca desenvolupada pels estudiants que formen part de la classe de Conjunt de metalls, que imparteix Angel Serrano. Habitualment, al segon quadrimestre, o gairebé a prop de final de curs, el grup ofereix un concert obert al públic.

                                     

Intèrprets:

Trompetes: Jose Andres Gonzalez, Daniel Salido, Aitor Muñoz, Sergi Serra, Miguel Vallès, Asier Sarasola, Víctor Noe, Miquel Pla i Gisela Alegret.

Trompes: Ferran Campos, Pablo Marzal, Iñaki Urkizu, Gerard Sanchez, Aaron Gonzalez, Pau Martinez, Fabio Catania i Antonio Zamora.

Trombons: Pablo González, Julia Soler, Antonio Esbri i Oscar Santos

Bombardins: Pascual Lara i Quim Ferrer

Tubes: Oriol Reverter i Oscar Brau

Percussions: Diego Saenz, Sergio Álvarez, Andreu Ferrandiz i Javier Delgado

Piano: Javier Guna

Direcció: Angel Serrano

                         

   

Més informació:

Johan de Meij i la Simfonia no. 1, The Lord of the Rings

Dimarts Toca ESMUC

                       

Vídeo: Symphony No 1 - The Lord of the Rings, de Johan de Meij