Dimarts Toca ESMUC: Duo Korczak

Publicat el 14/11/2018

La proposta del cicle Dimarts Toca ESMUC per al 20 de novembre presenta el Duo Korczak, una formació de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya, formada per la violinista Lia Manchón Martínez i el pianista Daniel Vidal Mialoviez. Com cada setmana, el concert tindrà lloc a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’ESMUC, a les 18.15 hores. L’entrada és gratuïta.

Duo Korczak

Duo Korczak

Amb un so fresc, aquests joves aproximen la bellesa de la música clàssica a qui vol viure l’experiència. Un intens viatge per diferents autors de la història de la música des del barroc fins l’actualita. Una experiència sens dubte molt propera i plena d’emoció.

El Duo Korczak van començar a tocar junts el setembre de 2017 sota la supervisió del professor i pianista Pierre Réach i també amb classes del professor Kennedy Moretti.  Els dos integrants, aviat van sentir-se còmodes i varen decidir crear aquest projecte conjunt. Actualment continuen el seu aprenentatge junts amb els germans Abel i Arnau Tomàs Realp, membres del Quartet Casals.

Lia Manchón

Lia Manchón

Lia Manchón Martínez

És violinista i pianista, nascuda a Badalona l’any 1996, va començar els seus estudis amb 5 anys al Conservatori de Badalona descobrint el violí amb 7 anys amb la professora Montse Vila, i el piano als 9 amb la professora Helena Carreras. Més tard continua els seus estudis amb la professora Marta García i el professor Ricardo Martínez del Fresno. Actualment estudia a l’ESMUC amb la violinista Vera Martínez-Mehner. Ha rebut classes de violí d’altres professors com Alexander Koshvanets, Abel Tomàs Realp, Helena Satué, Sergey i Savva Fatkulin, Agustín León-Ara, Joaquín Torre, Latica Honda-Rosenberg, Montserrat Cervera, entre d’altres. Ha tingut el privilegi d’estudiar música de cambra a Barcelona sota la supervisió del Quartet Casals i els grans pianistes Kennedy Moretti i Pierre Réach i a Moscou durant un intercanvi amb Olga Igorevna Kondratieva. Va ser membre de la JONC durant dos anys on va rebre classes del Quartet Qvixote. També hi ha col·laborat amb l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) en dues ocasions.

Daniel Vidal

Daniel Vidal

Daniel Vidal Mialoviez

Va neixer a Barcelona l’any 1998, va començar a tocar el piano amb 10 anys amb una professora particular. Més tard es va mudar a Calella i allà va estar un any estudiant piano, llenguatge musical i cor a l’escola de música “Can Salom”. Després va continuar els seus estudis a l’Oriol Martorell amb la professora de piano Maria Gorina. Actualment estudia a l’ESMUC amb el pianista Denis Lossev. Ha rebut masterclasses dels pianistes Daniel Igorio, Adolf Pla, Jean-François Dichamp i del director d’orquestra Salvador Brotons. Ha estudiat música de cambra amb Mireia Martí, Xavier Pardo, Mercè Hervada, Meritxell Gumà, Maria Gorina, Lourdes Pérez Molina, Pierre Réach i Kennedy Moretti. També ha participat durant 4 anys al curs de metodologia IEM (Institut d’Educació Musical) a Salamanca, aprenent a improvisar amb el piano en tots els estils: Bach, Mozart i Beethoven en particular amb els professors Emilio Molina i Juan Manuel Cisneros.

Programa:

Sonata núm. 7 Op. 30 núm. 2 de Beethoven

Sonata núm. 3 Op. 108 de Brahms.

 

Més informació:

Dimarts Toca ESMUC