Dijous toca ESMUC

Publicat el 05/02/2018

Després d’una breu parada hivernal, el cicle de concerts Dijous Toca ESMUC torna amb força plantejant cinc concerts únics entre febrer i abril. La música clàssica i contemporània i el jazz i la música moderna agafen el protagonisme del cicle en aquest segon quadrimestre.

Els estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya trobaran al cicle Dijous toca ESMUC un espai per a desenvolupar els seus projectes musicals en forma d’actuació en directe. Aquest cicle consta d’un seguit de concerts pensats per a públic intern i extern de l’escola i que es gestiona des de l’alumnat del departament de Promoció i Gestió.

Aquest proper dijous 22 ens faran gaudir amb el so del piano més clàssic els intèrprets solistes Eudald Buch i Adrián Ferrer. Obres de Bach i Rakhmaninov, entre d’altres grans compositors, seran els protagonistes d’aquesta vetllada. La joventut i el talent d’aquests dos pianistes contrasten amb el virtuosisme de les obres que ens faran gaudir d’un vespre de dijous ple de música.

Després d’un primer quadrimestre amb diferents propostes de la casa podem valorar que hi ha hagut una notable assistència i satisfacció del públic tant intern com extern a la casa. Els concerts han estat d’estils musicals variats i amb un programa de continguts molt diversos. Des dels sons de la música tradicional a la fusió del jazz amb ritmes de l’orient mitjà, els concerts de Dijous toca ESMUC han presentat una diversitat d’estils que concorda amb l’oferta variada d’estudis a l’escola.

El cicle va començar aquest segon quadrimestre amb una proposta molt atractiva: el duet de guitarra, timple i veu Maragua, format per Hirahi Alfonso i Núria Balaguer. Amb composicions i arranjaments propis van doner una segona vida a músiques i sons amb arrels de diferents indrets del món.

Els concerts tindran lloc a la Sala d'Orquestra i la Sala de Cor de l'ESMUC, a les 19 hores, i l'entrada és gratuïta.

Per a més informació podeu consultar les nostres xarxes socials (facebook i instagram) o escriure’ns al correu electrònic bústia.dijous.toca.esmuc@esmuc.cat i a www.esmuc.cat.

Dijous Toca ESMUC Gener 2018