Dijous toca ESMUC

Publicat el 05/02/2018

Després d’una breu parada hivernal, el cicle de concerts Dijous Toca ESMUC torna amb força plantejant cinc concerts únics entre febrer i abril. La música clàssica i contemporània i el jazz i la música moderna agafen el protagonisme del cicle en aquest segon quadrimestre.

Els estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya trobaran al cicle Dijous toca ESMUC un espai per a desenvolupar els seus projectes musicals en forma d’actuació en directe. Aquest cicle consta d’un seguit de concerts pensats per a públic intern i extern de l’escola i que es gestiona des de l’alumnat del departament de Promoció i Gestió.

Aquest proper dijous 1 de març els protagonistes són La Gentileza, un duet format per Belén Vaquero i Carles Blanch. Aquesta formació emergent de música antiga neix per la seva iniciativa d'abordar repertori vocal dels segles XVI i XVII amb criteris històrics.

Després d’un primer quadrimestre amb diferents propostes de la casa podem valorar que hi ha hagut una notable assistència i satisfacció del públic tant intern com extern a la casa. Els concerts han estat d’estils musicals variats i amb un programa de continguts molt diversos. Des dels sons de la música tradicional a la fusió del jazz amb ritmes de l’orient mitjà, els concerts de Dijous toca ESMUC han presentat una diversitat d’estils que concorda amb l’oferta variada d’estudis a l’escola.

El cicle va començar aquest segon quadrimestre amb una proposta molt atractiva: el duet de guitarra, timple i veu Maragua, format per Hirahi Alfonso i Núria Balaguer. Amb composicions i arranjaments propis van doner una segona vida a músiques i sons amb arrels de diferents indrets del món.

Els concerts tindran lloc a la Sala d'Orquestra i la Sala de Cor de l'ESMUC, a les 19 hores, i l'entrada és gratuïta.

Per a més informació podeu consultar les nostres xarxes socials (facebook i instagram) o escriure’ns al correu electrònic bústia.dijous.toca.esmuc@esmuc.cat i a www.esmuc.cat.

Dijous Toca ESMUC Gener 2018