Diàlegs amb música: Pau Casals, professor de música

Publicat el 08/10/2019

El proper dimarts dia 15 d’octubre, a les 19h, tindrà lloc els Diàlegs amb Música “Pau Casals, professor de música excepcional. El testimoni de la violoncel·lista Vivien Mackie” a l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB, i organitzat per la Fundació Pau Casals. En aquest diàleg hi participarà Núria Sempere, directora general de l’ESMUC. (ACTE SUSPÈS)

Diàlegs Pau Casals

També participen en aquesta activitat, Vivien Mackie, violoncel·lista, professora de Tècnica Alexander i alumna de Pau Casals, Laura Folch (violoncel·lista i creadora dels concerts i tallers interactius del Museu Pau Casals) i Núria Ballester (Directora del Museu Pau Casals) que serà la conductora.

La música anirà a càrrec dels violoncel·listes Carla Conangla i Johannes Gray, guanyadors ex aequo del Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes 2018, acompanyats de la pianista Yoko Suzuki.

Aquest acte és d’accés gratuït, però es requereix inscripció prèvia confirmant assistència al següent correu electrònic: fundacio@paucasals.org.

Des de l’ESMUC creiem que és una activitat d’interès per a l’alumnat i el professorat, i us animem a participar-hi.

                                             

Més informació:

Diàlegs amb música