Curs 'Voice & Physique' a l’ESMUC

Publicat el 16/02/2018

L’Associació d’Escoles de Música de Catalunya (ACEM) organitza el Curs Voice & Physique amb Panda van Proosdj, que tindrà lloc el 9 i 10 de març a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). L’alumnat de l’ESMUC que vulgui assistir té un descompte del 50 per cent en el preu de la inscripció.

Curs Voice & Physique

El curs es basa en el mètode/filosofia “Voice& Physique”, de la formadora Panda Van Proosdij. Aquest mètode busca potenciar la veu mitjançant la creació d’una bona consciència física, una postura saludable i trobant l’equilibri adequat entre la tensió i la relaxació del cos. Aquest mètode també explora tres components interrelacionats molt importants: energia, concentració i enfocament. Treballar aquests components a l’aula pot augmentar el nivell de musicalitat i dinàmica i millorar el nivell d’execució.

En aquest curs, Panda treballarà a partir del concepte Choireography, una paraula inventada que utilitza per posar l’èmfasi en el moviment dels cantants. Durant el curs s’utilitzaran dues peces musicals d’exemple. Serà molt útil que els participants coneguin la música de memòria, que s’enviarà als participants que s’hagin inscrit.

Panda Van Proosdij (Holanda) va estudiar a la Rotterdam Dance Academy d’Holanda i va realitzar diversos cursos de teatre, com per exemple a Azzano (Itàlia), Wiesbaden (Alemanya) i Nova York. Ha donat classes a Codarts, al Music Theatre de Rotterdam i ha treballat amb The Netherlands Children Choir i The Netherlands Female Youth Choir, com entrenadora de moviment i directora. Panda ha treballat en el mètode/filosofia “Voice & Physique” durant deu anys. Imparteix tallers i classes magistrals de “Voice & Physique” tot el món i crea Choireographys per a diferents cors i esdeveniments. L’abril de 2014 publica el seu llibre “Voice & Physique”.

l 2014 crea el programa guanyador de l’Aarhus Pigekor durant ‘The World Choir Games’ a Riga, i el 2015 aquest cor guanya el Silver Rose Bowl del ‘Let the Peoples Sing’ de Munich, Alemanya.

Panda dirigeix espectacles musicals, d’òpera lleugera i de teatre musical. L’any 2016 comença a Amsterdam la seva pròpia companyia de teatre PANDORA werktheater.

                                                               

Recordatori

 

Data: 9 i 10 de març 
Horari: Divendres i dissabte de 9h a 14h
LlocEscola Superior de Música de Catalunya
Durada total curs: 10 hores
Preu: 60€ socis i alumnes ESMUC / 120€ no socis.
Nº places: 30

Inscripcions a través d’aquest formulari