Concerts de Saló amb cant i piano a l’Institut Goethe

Publicat el 17/01/2018

L’Institut Goethe torna a col·laborar amb l’Escola Superior de Música de Catalunya per oferir una nova edició del cicle de concerts amb  joves talents de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), estudiants del màster de Lied. Després de l'èxit dels anteriors cicles, l’Institut  aposta una vegada més per la música clàssica, amb especial èmfasi en el cant i el piano.

Cançó d'hivern - Witerlied - Institut Goethe-ESMUC

Els Concerts de saló Winterlied s’inspiren en els concerts que se celebraven antigament als salons de les cases, i els intèrprets són joves cantants i pianistes, alumnes del màster de Lied de l’ESMUC.

Els concerts  tindran lloc en un ambient distès, a la cafeteria del Goethe-Institut Barcelona, el Berliner Eixample, on també es podrà menjar i beure, tal com es feia al S. XIX. El coordinador dels concerts és en Francico Poyato, professor de l’ESMUC.

Els intèrprets seran: Elena Plaza, Eric Varas, Joan Francesc Folqué, Jose Antonio Tolosa, Maite Arciniega, Andrea Vilar, Iria Souto, Ainhoa Zugaza, Elena Zamudio, Toia Conejo, Alba Quinquillà, Brenda Sara, Eudald Buch, Sofía Esparza, Michel Reynoso, Blanca Vázquez, Ignacio Aparisi, Mireia Tarragó, Ivet Frontela, Al Dresden Ramos, Miquel Carbonell, Cristina Ruiz, Sandra García, Oriol Mallart, Pau Hernández, Adriana Aranda, Marc Serra, Lucía Méndez i Javier Guna.

 

El programa dels concerts és el següent:

15 de febrer:

La pell de brau. Segles XX i XXI.

22 de febrer:

Romàntics i post-romàntics alemanys.

01 de març:

A l’entorn de Claude Debussy, en el centenari de la seva mort.

08 de març:

Schumanniana. Amor de poeta.

                       

Tots els concerts comencen a les 20:15h del vespre. L’entrada és gratuïta.

                                

Més informació:

Institut Goethe