Concert del Conjunt Atria al Centre Cívic Fort Pienc

Publicat el 19/07/2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Centre Cívic Fort Pienc posen en marxa un segon cicle de tres concerts amb formacions de graduats de l’escola. El divendres 24 de novembre, a la Sala d’Actes del Centre Cívic (19 hores), actuarà el Conjunt Atria. L’entrada és gratuïta amb l'aforament limitat a la capacitat de la sala.

Conjunt Atria
Conjunt Atria

Divendres, 24 de novembre

Ensemble de música antiga format per cinc músics que vam coincidir durant els seus estudis a la ciutat de Barcelona. Com a grup els uneix el fet de compartir els mateixos valors respecte el paper de la música dins la societat. Els seus objectius són transmetre la passió que tenen per la música a través de concerts de caràcter divulgatiu, trencant les barreres freqüentment establertes entre músics i públic i donant eines als oients per tal d’aprofundir en el llenguatge de la música barroca.

Intèrprets: Júlia Santos, flauta; Isabel Soteras, violí; Guillem Cabré, violí i Carla Rovirosa, violoncel. (Més informació)

                                                        

Concerts anteriors del cicle:

Quartet Neuma
Quartet Neuma

Divendres, 6 d’octubre

El quartet Neuma és un grup de cambra de flautes creat des dels seus inicis amb una manera de treballar i d’entendre la música de cambra molt particular. La seva original posada en escena i l’especial relació que es percep entre elles, no deixa mai el públic indiferent.

Alumnes de la flautista Júlia Gállego, al llarg de la seva trajectòria, Neuma ha rebut molt bones crítiques per part de compositors, directors i músics de reconeixement internacional que destaquen la qualitat i homogeneïtat del seu so i la seva connexió a l’escenari.

Intèrprets: Estela Córcoles, Alejandra Villalobos, Anna Pujol i Raquel Díaz. (Més informació)

Xynaulia Duo
Xynaulia Duo

Divendres, 10 de novembre

Les dues intèrprets de Xynaulia van estudiar a l’ESMUC i van voler formar aquest duet amb l’objectiu de donar a conèixer l’ampli i interessant repertori per a aquesta formació que va des de compositors clàssics com G. Donizetti fins als compositors més actuals com A. Scott.

El duo té una àmplia activitat concertística com a solistes actuant a diverses sales. També han coincidit tocant a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i a l’Acadèmia de la Mahler Chamber Orchestra (MCO) a Alemanya. Actualment col·laboren amb diferents orquestres professionals.

Intèrprets: Esther Pinyol Grífols, arpa, i Paula Martínez Bonfill, flauta. (Més informació)

                                 

Més informació:

Centre Cívic Fort Pienc