Concert de la Camerata Simfònica ESMUC Casals

Publicat el 30/11/2018

El divendres 21 de desembre, la Camerata Simfònica ESMUC Casals oferirà un nou concert a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona. La formació dirigida pels guardonats amb el Premi Nacional de Música, i membres de la plantilla docent de l’ESMUC, el Quartet Casals interpretarà un programa que recull la feina realitzada amb l’alumnat durant aquesta primera part del curs. El concert és gratuït i començarà a les 19 hores.

La principal particularitat de la Camerata és que està dirigit pel seu mateix professorat, presentant un quartet amplificat on Vera Martínez, Abel Tomàs, Jonathan Brown i Arnau Tomàs - el Quartet Casals -, actuen com a primers faristols de la formació.

El programa d'aquest concert se centrarà en la interpretació de la 3a Simfonia de Beethoven.

El conjunt aplega els estudiants més avançats de l’Escola conformant una orquestra de corda caracteritzada pel treball amb complicitat d’un grup de cambra en format orquestral, l’aprofundiment tècnic en el detall i la interpretació expressiva, i habitualment sense la figura d’un director.

La formació va començar l'any 2009 amb voluntat de ser estable al voltant de l’assignatura de Conjunt Instrumental del departament de Música Clàssica i Contemporània. Els seus integrants estudien els darrers cursos del Títol Superior de Música. Habitualment realitzen un parell de concerts a l’any, ara al desembre i després a final de curs.

              

Recordatori:

Dia: divendres, 21 de desembre

Lloc: L’Auditori de Barcelona, Sala 2 Oriol Martorell

Hora: 19 hores

Entrada: gratuït