Concert de la Camerata ESMUC Quartet Casals al Conservatori Municipal de Barcelona

Publicat el 27/02/2018

El divendres 9 de març, Camerata ESMUC Quartet Casals oferirà un concert al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. La formació està dirigida pels guardonats amb el Premi Nacional de Música, i membres de la plantilla docent de l’ESMUC, el Quartet Casals. El concert tindrà lloc a les 19.30 hores. L’entrada és gratuïta.

Camerata Esmuc Quartet Casals

La formació interpretarà Les set últimes paraules de Cristo sobre la creu, de J. Haydn.

La principal particularitat de la Camerata és que està dirigit pel seu mateix professorat, presentant un quartet amplificat on Vera Martínez, Abel Tomàs, Jonathan Brown i Arnau Tomàs - el Quartet Casals -, actuen com a primers faristols de la formació.

El conjunt aplega els estudiants més avançats de l’Escola conformant una orquestra de corda caracteritzada pel treball amb complicitat d’un grup de cambra en format orquestral, l’aprofundiment tècnic en el detall i la interpretació expressiva, i habitualment sense la figura d’un director.

La formació va començar l'any 2009 amb voluntat de ser estable al voltant de l’assignatura de Conjunt Instrumental del departament de Música Clàssica i Contemporània. Els seus integrants estudien els darrers cursos del Títol Superior de Música.

                      

Recordatori:

Dia: divendres, 9 de març

Lloc: Conservatori Municipal de Música de Barcelona (Carrer Bruc, 110-112)

Hora: 19.30 hores

Entrada: gratuïta. Aforament limitat a la capacitat de la sala

Més informació: Conservatori Municipal de Música de Barcelona