Concert de Nadal ‘Jingle Lied’ amb l'alumnat del Màster de Lied Victoria de los Ángeles

Publicat el 18/12/2018

Aquest dissabte 22 de desembre, a les 20 hores, l’alumnat del Màster de Lied Victoria de los Ángeles, de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), oferiran un concert de Nadal a la Sala Domènech i Montaner del recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. El repertori del programa oferirà obres de Schubert, Schumann, Wolf, Dvorak, Ravel i Falla.

Concert de Nadal Jingle Lied

Organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles, el concert titulat Jingle Lied comptarà amb els següents intèrprets: Elian Ongay i Maria Paz Sotullo; Alba Rosa Forasté i Marina Piñeiro; Montse Seró i Alberto Palacios; Cristina Ruiz i Sandra García; Alba Fernández i Oriol Luque; Gonzalo Manglano i Arturo Asensi; Melody Navedo i Elena López; Quim Cornet i Gerard Morató.

El Màster de Lied s'imparteix a l'ESMUC i és l'únic d'aquesta especialitat en tot l'Estat espanyol i un dels pocs a Europa que treballa el Lied com a veritable música de cambra. El Lied (cançó en alemany) és la cançó lírica basada en un poema i interpretada normalment a una veu amb acompanyament del piano.

Tot i que té els orígens en el període clàssic, va fer eclosió durant el Romanticisme i assolí un gran perfeccionament durant el segle XX.

El concert està organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles, entitat que cada any organitza el LIFE Victoria, el festival de lied que ja s'ha consolidat com una de les cites ineludibles de la temporada lírica a Barcelona. El Recinte Modernista de Sant Pau és la seva seu.

                       

Recordatori:

Data: dissabte 22 de desembre

Hora: 20 hores

Lloc: Sala Domènech i Montaner del recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau

Entrada: 12 €

Més informació i compra d’entrades