Concert 'Alma: De divino furore', amb Lorem Ipsum

Publicat el 18/02/2021

El cicle de Concerts al Presbiteri, que té lloc a la Basílica de Santa Maria del Pi, presenta un concert interpretat pel grup Lorem Ipsum i la direcció del professor Lambert Climent. El programa ofereix música escrita per compositors com ara Gastoldi, Di Lasso, Marenzio o Monteverdi, a partir de l’obra de poetes com Francesco Petrarca, Giovanni Battista Guarini o Alfonso d'Ávalos. Dissabte 27 de febrer, 20 hores. Accés lliure amb reserva prèvia.

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

El repertori escollit per Lorem Ipsum busca potenciar la concepció de la creació artística com a inspiració divina, explicant així com l’art pot sobrepassar els límits humans. Aquest esforç per arribar a l’estat inicial es coneix com a “Divino furore”. El furor, per tant, és un “intent de volar” incentivat pel cant de les Muses que ens porten a indagar en els diferents sabers.

                    

Lorem Ipsum

La formació Lorem Ipsum neix el 2018 en el si de l'Escola Superior de Música de Catalunya a Barcelona. Des del començament, la interpretació del repertori polifònic ha estat l'objectiu de l'agrupació així com el seu perfeccionament a partir d'una recerca contrastada de les fonts de l'època. La plantilla està formada únicament de veus masculines. Això crea un so amb un empast molt característic que distingeix tímbricament al grup a més de la seva joventut i trajectòria emergent. Els seus intèrprets són Mikel Uskola, Diego P. Fuertes, Alejandro López, Alberto Palacios i Miguel Callejas.

 

Més informació:

Concerts a Santa Maria del Pi

Programa

Reserva d’entrades

Basílica de Santa Maria del Pi