Classe magistral de John Swana (CANCEL·LAT PER MALALTIA)

Publicat el 27/02/2018

L’instrumentista i compositor de jazz, John Swana, oferirà una classe magistral de trompeta el pròxim 9 de març a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), d'11 a 14 hores. L’accés és obert. 

Malauradament la classe magistral de John Swana s'ha cancel·lat per malaltia. Disculpeu les molèsties.

Classes magistrals ESMUC

Swana és un referent global. Inicialment va ser trompetista i actualment dedica la seva atenció, entre altres temes, al trombó de vàlvules i a l’ús de l’EWI (Electronic Wind Instrument). Durant la sessió, tractarà sobre diferents aspectes d’interpretació i composició.

                      

Intèrpret i compositor

John Elliot Swana (1962, Norristown, Pennsylvania) és un trompetista de Jazz què també toca el flugelhorn i l'EVI. Va començar a tocar l'EVI a causa d'una intervenció quirúrgica, la qual va impedir que pogués seguir tocant la trompeta.

Té una carrera molt extensa com a músic ja que ha enregistrat al voltant de 10 Cds sota el seu nom. També ha col·laborat i participat en projectes amb músics molt coneguts com Ralph Bowen, Orrin Evans, Eric Alexander, Shirley Scott, Chris Potter, Vincent Herring, Don Patterson, Tim Warfield, Benny Golson, Benny Green, Peter Bernstein, entre d'altres.

Actualment és professor de trompeta i improvisació a Temple University (Philadelphia). A l'ESMUC ens parlarà de diferents eines i idees que es poden utilitzar per a la improvisació: diferents exercicis i maneres d'afrontar-s'hi. També ens introduïrà l'EVI, com l'utilitza en un context jazzístic i com les noves tecnologies l'han ajudat a continuar la seva carrera com a músic.

       

Més informació:

John Swana

                      

Recordatori

Dia: 9 de març

Lloc: aula A112 de l’ESMUC

Hora: per determinar

Accés: lliure