Cicle de graduats al Centre Cívic Fort Pienc

Publicat el 04/05/2018

Formacions de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participen al cicle de Música Clàssica de primavera del Centre Cívic Fort Pienc. El divendres 4 de maig serà el torn del Duo Libercello i posteriorment actuaran el Quartet Lila, el 25 de maig, i el Trio Lignum, l’1 de juny. L’entrada és gratuïta amb l'aforament limitat a la capacitat de la sala.

Els concerts programats són els següents:

                

Duo Libercello

Duo Libercello

Divendres, 4 de maig. 20.15 hores

Libercello neix arran de tenir un fort interès i entusiasme per fer arribar la bellesa i la màgia del violencelo a tots tipus de públic, amb un repertori molt divers, des de Bocherin, Barriere, Saëns fins Paganini, Gardel o Piazzola, amb Irma Bau i Nicolas Cobo viatjarem per diferents etapes de la música amb el seu virtuosisme i la sensibilitat d’aquest meravellós instrument.

Intèrprets: Irma Bau Rubinat, violoncel; Nicolas Cobo Ramon, violoncel.

 

Quartet Lila

Quartet Lila

Divendres, 25 de maig. 20.15 hores

Amb el seu nom, el Quartet Lîla vol rendir homenatge a l’univers compositiu d’Olivier Messiaen i abordar amb profunditat una obra magna de la música de cambra del segle XX: El Quartuor pour la fin du temps. Aquesta obra, nascuda durant el captiveri del seu autor al camp de presoners nazi de Gorlitz, ve envoltada de les excepcionals circumstàncies que envolten la seva creació. La inapel·lable força del seu missatge musical, tant captivador com aterridor. El Quartuor és un símbol de la resiliència humana davant l’adversitat, un cant d’esperança i pau. En col.laboració amb l’ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya.

Intèrprets: Gener Salicrú i Soler, clarinet; Ariadna Rodríguez Masafrets, violí; Pau Sola Masafets, violoncel i Daniel Ariño Fernández, piano.

 

Trio Lignum

Trio Lignum

Divendres, 1 de juny,  19 hores

El Trio Lignum ens proposa una trobada per divertir-nos, per desfer la distància entre el públic i l’escenari. El trio de canyes, i especialment el repertori escollit per aquest concert, és per commoure, per ser rigut, comentat i fins i tot ballat. De la mateixa manera que ho feren Mozart, Ibert i Auric en el seu moment, un ambient íntim, proper, despreocupat i divertit per tots els que formem part. Vosaltres com espectadors i els músics com conductors.

Intèrprets: Magda Peralta, clarinet; Clara Canimas, fagot i Eloi Enrique Hernàndez, oboè.

                               

Més informació:

Centre Cívic Fort Pienc 

Entrada lliure. Cal reserva prèvia, les places són limitades.

Reserva d’entrades: a partir del dilluns de la setmana corresponent.

Un cop començat l’espectacle no es permetrà l’entrada a la sala.

Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva.

Reserva d’entrades presencialment, per correu electrònic (fortpienc@fortpienc.org) o per telèfon (93 232 78 27)