Arriba el #DimecresESMUCJam #12

Publicat el 12/02/2020

Música, talent i espontaneïtat omplen aquest dimecres 12 de febrer Bar Llanterna de l'Auditori, en una nova sessió del cicle #DimecresESMUCJam. En aquesta ocasió, obrirà la jam el quartet format per Alexei Orechin, guitarra; Dani Pérez, guitarra; Sandra Ruibal, contrabaix; i Brais Lorenzo, bateria. Cada dimecres, a les 19 hores, les jam session proposen la interacció entre els músics participants i el públic, amb l'objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l'alumnat de Jazz de l'ESMUC en un àmbit extern a les classes.

Dimecres ESMUC Jam

Coordinat pel professor Daniel Pérez, del departament de Jazz i Música Moderna de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el cicle #DimecresESMUCJam és un punt de trobada entre estudiants, professorat, alumni, visitants, convidats sorpresa... que volen fer música plegats. En aquestes sessions interactuen des de vells coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes, i que potser ni es coneixen. Així, les jam de l'ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l'espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

Dimecres ESMUC Jam

L'activitat mantindrà la dinàmica de les darreres sessions: un grup diferent s'encarregarà d'obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d'aquí, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de l'ESMUC, oberta a tothom.

Recordatori de l'activitat

Data: Dimecres, 12 de febrer
Lloc: Bar Llanterna de L'Auditori
Hora: 19 hores
Entrada: Gratuïta

Més informació

#DimecresESMUCJam