Arrenca el nou cicle 'Dimarts Toca ESMUC'

Publicat el 01/10/2018

Demà dimarts comença el nou cicle Dimarts Toca ESMUC, a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’escola. Amb aquesta nova proposta musical, que podràs gaudir tots els dimarts a partir de les 18.15 hores, l’Escola Superior de Música de Catalunya vol oferir una programació regular de concerts, amb la implicació directa del professorat i alumnat dels diferents àmbits acadèmics i formatius del centre.

El cicle s’estrena amb el concert dels alumnes becats per la Fundació Anna Riera. Aquestes beques es destinen sempre a estudiants de quart curs del Títol Superior de Música dels àmbits interpretatius-instrumentals, i estan destinades a facilitar la seva dedicació exclusiva a l’estudi durant el curs acadèmic. De les vint propostes que s’hi van presentar, el jurat va premiar a vuit d'elles, i alguns d'aquests alumnes seran ara protagonistes del primer concert del nou cicle de l'escola. Els guanyadors de la tretzena edició de les Beques Anna Riera que participaran al concert de demà són Pau Hernández, Marta Jornet, Jofre Alemany i Manel Barrios. Completen la llista de premiats els també becats Lidia Ariza, Maria Cuatrecasas, Isaac Romagosa i Èlia Bastida.

Us deixem a continuació amb el programa previst per aquest primer tast dels Dimarts Toca ESMUC, que podrem gaudir tots dimarts a l’Auditori acadèmic Sala 4 en horari de tarda. Al mes d'octubre podrem gaudir també dels concerts de Jordi Masó (piano, 9 d'octubre), Nacho Gascón (16 d'octubre, saxo), Zalba-Simon quintet (jazz, 23 d'octubre) i el Trio Flamenco, el 30 d'octubre.

Programa concert de demà dimarts 2 d’octubre:

 • Pau Hernandez, piano
  Polonaise-Fantaisie op. 61, de F. Chopin
  Etudes Tableaux op. 33 num. 7 en Sol menor i num. 8 en Do# menor, de S. Rachmaninov.
 • Jofre Alemany, saxo
  I'll be seeing you - Sammy Fain
  If I were a bell - Frank Loesser
  Amb Toni Mora al piano, Carla Gonzàlez al contrabaix i Pol Ribó a la bateria.
 • Manel Barrios, violí
  1a sonata per violí sol de Eugène Ysaÿe. Inclou tres dels quatre moviments que té:
  Grave
  Allegretto poco scherzoso
  Finale con brio
 • Marta Jornet, flauta
  1er moviment del Concert per a flauta de Jacques Ibert.
  Sonatina per a flauta de Henri Dutilleux.
  Pianista Nozomi Isobe