Aquest Dijous Toca ESMUC amb Hamsa Hamsa

Publicat el 23/10/2017

Aquesta setmana, el cicle Dijous Toca ESMUC continua amb noves propostes d’estudiants. El dia 9 de novembre, a les 19 h, és el torn de Hamsa Hamsa. L’entrada és gratuïta.

Hamsa Hamsa

Hamsa Hamsa

La música tradicional ens seguirà acompanyant el primer dijous de novembre. El grup Hamsa Hamsa ens presentarà un repertori basat en la música sefardita i de l’Orient mitjà, transportant aquesta tradició musical al jazz, la música balcànica i el flamenco. El quintet, en el qual participen alumnes i exalumnes de l’ESMUC, ens convida a ballar, cantar i descobrir noves músiques. 

El cicle de concerts pretén donar un espai per mostrar les formacions musicals gestades a l’escola: que els projectes dels estudiants de l’ESMUC surtin de l’ou. Així, l’Escola Superior de Música de Catalunya obre les seves sales de Cor i d’Orquestra al públic perquè puguin gaudir de les actuacions dels músics que es formen en ella.

Per a més informació sobre la programació del cicle “Dijous toca ESMUC” podeu buscar-nos a les diferents xarxes socials (facebook.com/dijoustocaesmuc i instagram.com/dijoustocaesmuc) o bé escriure a l’adreça electrònica bustia.dijous.toca.esmuc@esmuc.cat.

                                    

Més informació:

Hamsa Hamsa 

Dijous Toca ESMUC