Alumni ESMUC al Mercat de Música Viva de Vic

Publicat el 14/07/2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa una edició més al Mercat de Música Viva de Vic per presentar una mostra de les propostes professionals creades pels Alumni (graduats) del centre. David MauricioGessamí BoadaGuido di Blasi New Tango Project i Xoan Sánchez són els artistes que oferiran els seus concerts el divendres 15 de setembre (20 h) a L’Off Mercat, a l’escenari de la Plaça dels màrtirs, de Vic. L’accés és lliure.

MMVV17

L’ESMUC assisteix al Mercat de Música Viva de Vic per presentar l’Oficina Alumni, un aparador de projectes nascuts a l’escola, i que vol ser l’enllaç entre el món acadèmic i el professional. L’Oficina Alumni acompanya els graduats en els primers anys de la seva trajectòria com a professionals de la música, facilitant-los assessorament i els contactes amb promotors, ajuntaments i institucions públiques. També a organitzacions privades interessades en la seva contractació.

(Podeu descarregar el programa que presenta l'ESMUC en pdf)

                                                                                

Els concerts Alumni Esmuc:

                           

David Mauricio
David Mauricio

Divendres 15, 20:00 - Pl. dels màrtirs

Pop d’autor

"Ocells perduts" són 12 cançons de pop en català, on hi trobem influències del folk, del rock o del jazz. És un recull d'estats d'ànim, de reflexions, de moments menuts i estones llargues, d'emocions fortes i sensacions petites, tot plegat passat pel sedàs de la música i amb un estil directe i quotidià. (Més informació)

Gessamí Boada
Gessamí Boada

Divendres 15, 21:10 - Pl. dels màrtirs

Pop d’autor / jazz

Gessamí Boada, una de les veus més dolces, intenses i plenes de matisos del panorama català, presenta un projecte que es dibuixa entre el pop i el jazz, amb temes propis en anglès i en català. Calidesa, intimitat i esperança són algunes de les paraules que defineixen aquesta proposta. (Més informació)

Guido Di Blasi
Guido Di Blasi New Tango Project

Divendres 15, 21:40 - Pl. dels màrtirs

Tango-jazz / world music

Guido Di Blasi NTP (New Tango Project) és tango i jazz amanit amb un pessic de rock. Les composicions de Guido Di Blasi integren un repertori orgànic, amb identitat pròpia i capaç de captivar un públic heterogeni, despertant la sensibilitat musical més enllà dels gustos personals. (Més informació)

Xoan Sánchez
Xoan Sánchez

Divendres 15, 22:50 - Pl. dels màrtirs

Afrocuban / flamenco / jazz

El primer treball personal de Xoan Sánchez explora nous terrenys, conjugant els ritmes afrocubà i flamenco amb unes harmonies fresques, actuals i amb el jazz com a punt de connexió. L’acompanyen en el viatge els cantaores Pere Martínez i Cristina López i la majestuosa veu cubana de Yadira Ferrer. (Més informació)