Enric Enrich

Enrich, Enric

Enric Enrich exerceix com advocat a Barcelona des de 1980, actualment a Enrich Advocats, dedicat al dret mercantil en general i dret de l’entreteniment i al assessorament en general a les empreses i persones de les industries creatives.

Enric està especialitzat en dret mercantil, internacional i dret de la propietat intel·lectual i imatge, matèries sobre les quals imparteix classes i escriu. Representa a clients nacionals i estrangers als diversos sectors de l’entreteniment i les indústries culturals, com musical (artistes/autors/discogràfiques/editorials/promotors), audiovisual, disseny, fotografia, arquitectura, arts en general, esports i mitjans de comunicació, en tot el relacionat amb la protecció de drets, negociació, redacció de contractes i resolucions de conflictes.

Ha presidit la Secció de Drets de Propietat Intel·lectual e Imatge del Col·legi d’Advocats de Barcelona, i el comitè de Entertainment and Copyright-Intellectual Property de la International Bar Association (IBA).

Àrbitre de l’Organització Mundial de Propietat Intel·lectual (OMPI) i de la Independent Film & Television Alliance (IFTA, abans AFMA).

Membre de la International Association of Entertainment Lawyers (IAEL), i ALADDA, secció espanyola d’ Association Litteraire et Artistique Internationale (ALAI).

És autor de diverses publicacions sobre dret mercantil, dret internacional i dret d’autor, ponent en diferents cursos de màster i postgrau de propietat intel·lectual i drets d’imatge, a escoles de dret, de musica i de cinema.

Ha estat professor al Master Global Entertainment and Music Business de Berklee College of Music, a Valencia.

Professor al Postgrau de Gestió d’Empreses de l’Industria de la Música (UPF – IDEC); al mòdul de Music Business al Master del Conservatori del Liceu de Barcelona; Així mateix participa com a expert al Master Online d’Art Contemporani de la Universitat de Barcelona.

Enric es traductor jurat d’anglès i utilitza les llengues catalana, castellana, anglesa, francesa i italiana en la seva feina.