Portes obertes a l'Esmuc 2020

L’Escola Superior de Música de Catalunya organitza una Jornada de portes obertes per donar a conèixer l'escola, així com per aportar informació rellevant sobre el contingut dels estudis que s'hi imparteixen i el sistema d’accés.

Dia Dissabte 15 de febrer de 2020
Hora De 10:00 a 14:00
Lloc Escola Superior de Música de Catalunya

 

Inscripcions tancades per aforament complet.

Si estàs interessat en conèixer l’Esmuc, pots igualment inscriure’t i formar part d'una llista d’espera. T’informarem si s’alliberen places per la Jornada.

 

La jornada s'adreça a qualsevol persona interessada a conèixer l'Esmuc, i molt especialment als estudiants de música de conservatoris i escoles de música interessats en cursar els estudis musicals superiors, a les seves famílies i al seu professorat.

A més de recórrer les instal·lacions, a la jornada es presentaran els plans d'estudi, l'oferta formativa i el projecte pedagògic del centre. També s'oferiran sessions específiques de cada especialitat per aquells i aquelles que desitgin informar-se amb més detall i aclarir possibles dubtes. A més, comptarem amb la participació d'estudiants i graduats que compartiran les experiències viscudes durant el seu pas per l'Escola. 

Les portes obertes són doncs una oportunitat ideal per descobrir l'Esmuc i totes les possibilitats d'aprenentatge que ofereix.

La inscripció estarà disponible fins a les 12.00 h del 14 de febrer.

Aforament limitat a la capacitat dels espais. Les places s'adjudicaran per ordre d'inscripció.