Elif Burgaz

Elif Burgaz

Neix a Esmirna, Turquia el 1980. A l'edat de 9 anys comença a estudiar piano al conservatori Dokuz Eylul Devlet Konservatuvari d'Esmirna.

El 1998 és acceptada i becada a la universitat Bilkent Facultat de Music and Performing Arts d'Ankara, per estudiar la carrera de composició. Durant aquests anys compon cançons per duos, quartets, orquestra..., i finalitza els estudis amb el reconeixement High Honour List.

El 2004 es trasllada a Istanbul per començar la seva carrera professional. Allà compon música per a obres de teatre, pel·lícules, curtmetratges, programes i sèries de televisió, així com cançons per intèrprets. Fa concerts amb composicions pròpies en diferents festivals de la ciutat. Durant aquest període, combina a més, la seva passió per la música amb el món de la interpretació, formant part de l'elenc en importants sèries de televisió nacionals.

El 2008 comença a impartir classes de piano a l'escola Kugu Art Academy d'Istanbul, mentre segueix treballant en els seus projectes.

Elif arriba a Barcelona el 2015 per estudiar un Màster de Musicoteràpia a l'ESMUC i actualment imparteix classes de piano en aquest màster. A més treballa component música per a diferents projectes i fent classes particulars a l'Elif Burgaz Studio.