Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert

Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils.

És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston (E.E.U.U.). Educadora de massatge infantil. Creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-6 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades. 

Des del seu primer disc Totsona!, un referent per l’educació musical al nostre país, Dàmaris Gelabert ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en els seus 13 discos. Cançons que es canten diàriament i dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius. Amb una manera pròpia d’entendre l’estimulació musical i amb una base musico terapèutica ha creat el Mètode Totsona que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. És formadora i assessora d’aquest programa en diferents Escoles d’Educació Infantil i d’educació especial de Catalunya. 

Imparteix xerrades, cursos i seminaris a diferents universitats, escoles i centres de formació. Combina la docència amb concerts, audicions i espectacles per a infants, famílies i escoles. 

L’any 2012 inaugura l’Espai Totsona situat a Cardedeu (Barcelona) a on es troben les oficines de Totsona Records i a on imparteix tallers per infants (0-6 anys) i les seves famílies junt amb cursos de formació.