Barcelona Fiddle Pro

Logo
Benvinguts al Barcelona Fiddle Pro, la zona per a professionals i entitats d’ instruments musicals del Barcelona Fiddle Congress , destinada a proveïdors, botigues, distribuïdors, tècnics i empreses que vulguin participar en aquest projecte impulsat per l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Els dies 2,3 i 4 de febrer de 2018 l’ESMUC tornarà a ser  testimoni, del Barcelona Fiddle Congress. És una iniciativa de L’ESMUC on s’ofereix un espai dirigit a escoles de música, conservatoris, alumnes i professionals de la corda fregada. Un espai on trobar-nos, crear punts en comú, observar, escoltar, parlar i reflexionar a través de diverses activitats en diferents formats: ponències, debats, tallers, espais oberts, performances, escenari obert, workshop, conferències, concerts, masterclass, taules rodones, etc.

Presentació producte

Podeu presentar el vostre producte, entitat o servei en els diferents espais oferts pel Barcelona Fiddle Pro. Per a més informació podeu contactar amb antoni.flotats@esmuc.cat

Fiddle Pro Coffe

Espai de relax amb escenari i diversos serveis on es desenvoluparan les activitats i demostracions del Barcelona Fiddle Pro

Patrocini

FotosEspais
Proporcionem a empreses, institucions i particulars l'oportunitat de col·laborar amb el Barcelona Fiddle Congres en accions de patrocini empresarial i mecenatge, amb la garantia que aquestes accions seran reconegudes pública i adequadament , a més dels beneficis econòmics i fiscals que puguin comportar als col·laboradors.

VÍDEO 2016