Apadrinament Bernat Català

Actes

El graduat de Piano del Departament de Clàssica i contemporànea, Bernat Català, serà el proper padrí del nou piano de l'ESMUC que signarà en l'acte de presentació d'aquest instrument que formarà part de l'equipament de les aules de l'Escola.

Nascut el 1993 a Molins de Rei, Bernat Català s’ha format com a pianista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB), a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), a la Guildhall School i a la Royal Academy of Music de Londres.

Entre els seus professors més destacats trobem noms com el de Maria Jesús Crespo, Denis Lossev, Peter Bithell i Diana Ketler.

(Continua llegint)

[VEURE TOTA L'INFORMACIÓ DE L'ACTE]

SparadorPagina

ACTE

Acte d'apadrinament
La Pedrera
14/12/17
19:30 hores
Pg. de Gràcia, 92
Tel. 902 202138
Barcelona (Barcelonès)
Web de La Pedrera

Copa de cava al finalitzar l'acte. 

PROGRAMA

X. Montsalvatge - Sonatine Pour Yvette
I. Vivo espiritoso
II. Moderato molto
III. Allegretto
O. Messiaen - Regard de la Vierge
I. Albèniz - El Puerto (de la Suite Iberia)
O. Messiaen - Instants Défunts (de Préludes pour piano)
I. Albèniz - El Albaicín (de la Suite Iberia)
C. Debussy - Balade
M. De Falla - Fantasia Baetica

PREMSA
SparadorPagina

Padrí d'honor VI EDICIÓ #apadrinaunpiano

PadriHonor

El pianista Ramon Coll serà el padrí d'honor de la sisena edició del projecte #Apadrinaunpiano que organitza l'Esmuc. El guardonat, músic i professor a l'Esmuc des de la fundació de l'Escola fins l'any 2007, serà l'encarregat d'introduïr l'acte d'aquesta edició i compartirà amb nosaltres el concert de Bernat Català.

En anteriors edicions, el periodista Àlex Robles i els pianistes Manel Camp, Josep Colom, Lluís Vidal han estats els padrins d'honor de l'Apadrina un piano. El Padrí d'honor del piano es nomena per tal de reconèixer una figura rellevant de la comunitat musical i que dona el seu suport a la campanya #apadrinaunpiano des d'un vessant educativa, institucional i pública. 

www.ramoncoll.com

RECULL FOTOGRAFÍES