Actes d'apadrinament

Apadrinament Bernat Català

Actes

El graduat de Piano del Departament de Clàssica i contemporànea, Bernat Català, serà el proper padrí del nou piano de l'ESMUC que signarà en l'acte de presentació d'aquest instrument que formarà part de l'equipament de les aules de l'Escola.

Nascut el 1993 a Molins de Rei, Bernat Català s’ha format com a pianista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB), a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), a la Guildhall School i a la Royal Academy of Music de Londres.

Entre els seus professors més destacats trobem noms com el de Maria Jesús Crespo, Denis Lossev, Peter Bithell i Diana Ketler.

(Continua llegint)

[VEURE TOTA L'INFORMACIÓ DE L'ACTE]

SparadorPagina

ACTE

Acte d'apadrinament
La Pedrera
14/12/17
19:30 hores
Pg. de Gràcia, 92
Tel. 902 202138
Barcelona (Barcelonès)
Web de La Pedrera

Copa de cava al finalitzar l'acte. 

PROGRAMA

X. Montsalvatge - Sonatine Pour Yvette
I. Vivo espiritoso
II. Moderato molto
III. Allegretto
O. Messiaen - Regard de la Vierge
I. Albèniz - El Puerto (de la Suite Iberia)
O. Messiaen - Instants Défunts (de Préludes pour piano)
I. Albèniz - El Albaicín (de la Suite Iberia)
C. Debussy - Balade
M. De Falla - Fantasia Baetica

PREMSA
SparadorPagina

Padrí d'honor VI EDICIÓ #apadrinaunpiano

PadriHonor

El pianista Ramon Coll serà el padrí d'honor de la sisena edició del projecte #Apadrinaunpiano que organitza l'Esmuc. El guardonat, músic i professor a l'Esmuc des de la fundació de l'Escola fins l'any 2007, serà l'encarregat d'introduïr l'acte d'aquesta edició i compartirà amb nosaltres el concert de Bernat Català.

En anteriors edicions, el periodista Àlex Robles i els pianistes Manel Camp, Josep Colom, Lluís Vidal han estats els padrins d'honor de l'Apadrina un piano. El Padrí d'honor del piano es nomena per tal de reconèixer una figura rellevant de la comunitat musical i que dona el seu suport a la campanya #apadrinaunpiano des d'un vessant educativa, institucional i pública. 

www.ramoncoll.com

Apadrinament Néstor Giménez

Actes

El Graduat de Piano del Departament de Jazz i música moderna, Néstor Giménez, serà el proper padrí del nou piano de l'ESMUC que signarà en l'acte de presentació d'aquest instrument que formarà part de l'equipament de les aules de l'Escola.

"Em considero creador i músic. Habitualment estableixo la relació entre la creació i la música amb el piano i la composició, però m’agrada sentir-me lliure de fer-ho de tantes maneres com pugui.

M’encanta fer i interpretar la meva música i recentment hem estrenat la meva obra “Consagració (Rite)” per orquestra de jazz, fruit de l’encàrrec de l’Auditori dins del cicle “Revisiting”. És una obra original inspirada en la Consagració de la primavera d’Igor Stravinsky ...

(Continua llegint)

[VEURE TOTA L'INFORMACIÓ DE L'ACTE]

Apadrinament Mireia Vendrell

Mireia Vendrell 300x300

La graduada de Piano del Departament de Clàssica i contemporànea, Mireia Vendrell, serà la  propera padrina del nou piano de l'ESMUC que signarà en l'acte de presentació d'aquest instrument que formarà part de l'equipament de les aules de l'Escola.

Mireia Vendrell del Álamo (Barcelona 1986) és pianista de CrossingLines Ensemble Barcelona, i pianista i cofundadora de l'Ensemble New Babylon de Bremen, ensembles amb qui estrena regularment obres de compositors europeus i amb qui ha actuat a Espanya, Alemanya, Anglaterra, França, Grècia, Indonèsia i Dinamarca. 

Va obtenir el Títol Superior de Piano a l'Escola Superior de Música de Catalunya el 2008. Posteriorment es va perfecionar amb Luca Chiantore a Musikeon, València; i va obtenir un Master d'Interpretació de Música Contemporània a la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst a Stuttgart amb el Prof. Nicolas Hodges ... 

(Continua llegint)

[VEURE TOTA L'INFORMACIÓ DE L'ACTE]

Apadrinament Xavi Torres

XaviTorres_300x300

El graduat de Piano Jazz del Departament de Jazz i Música Moderna, Xavi Torres, serà el proper padrí del nou piano de l'Esmuc que signarà en l'acte de presentació d'aquest instrument que formarà part de l'equipament de les aules de l'Escola.

Xavi Torres va començar a tocar el piano gràcies a la seva germana gran i, al cap d'uns anys, va finalitzar els estudis de grau mitjà al Conservatori de Tarragona, on obtingué el premi d’honor en el grau professional de piano clàssic i també el títol de percussió.

Tot i els estudis clàssics, l'atracció pel jazz i la música improvisada el van portar a cursar els estudis de grau superior de piano jazz a l'Esmuc, on va rebre matrícules d’honor en el Projecte Final, piano, combo i història del jazz, estudiant amb professors com Lluís Vidal, Albert Bover i Joan Díaz.

(Continua llegint)

[VEURE TOTA L'INFORMACIÓ DE L'ACTE]

Apadrinament Adrià Blanco

AdriaBlanco300x300

El graduat de Piano del Departament de Clàssica i contemporànea, Adrian Blanco, serà el proper padrí del nou piano de l'ESMUC que signarà en l'acte de presentació d'aquest instrument que formarà part de l'equipament de les aules de l'Escola.

Adrian Blanco Cabrera neix a Santa Coloma de Gramenet el 1991. A l'edat de cinc anys inicia els estudis de piano a l'Escola Municipal de Música de la seva ciutat on estudia fins als 15 anys. Ha guanyat els primers premis als concursos d'interpretació musical Sant Anastasi de Lleida i al concurs del Conservatori de Girona.

Ha acabat els seus estudis a l'ESMUC, l'Escola Superior de Música de Catalunya, amb matrícula d'honor, i després de passar unes proves molt dures va ser admès per l'escola de música de Manhattan, a Nova York en la que actualment està estudiant. 

[VEURE TOTA L'INFORMACIÓ DE L'ACTE]

Apadrinament Marco Mezquida

Marco300x300

El graduat de Piano del Departament de Jazz i Música Moderna, Marco Mezquida, serà el proper padrí del nou piano de l'ESMUC que signarà en l'acte de presentació d'aquest instrument que formarà part de l'equipament de les aules de l'Escola.

Marco Mezquida va néixer l’any 1987 a Menorca, començà els estudis musicals als 8 anys i fins als 18 es va formar a l’illa en piano clàssic amb Isabel Fèlix, piano modern amb Suso González i orgue (d’església) amb Tomé Olives. Al 2005 va obtenir plaça de piano clàssic i jazz a l‘Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i es va llicenciar en l’especialitat de piano jazz el 2009 estudiant ... 

[continua llegint]

www.marcomezquida.com

[VEURE TOTA L'INFORMACIÓ DE L'ACTE]