Apadrina un piano

apadrinaunpiano
És un acte de captació de fons per a l’adquisició de nous pianos, organitzat per l’Escola Superior de Música de Catalunya, en el qual poden col·laborar particulars i empreses. 

En què consisteix?

Dos cops l’any, l’escola organitza uns actes d’apadrinament amb la participació de músics, graduats de Piano i Piano Jazz i altres personalitats vinculades a l’Esmuc. Els graduats estrenen en concert els nous instruments davant del públic i hi deixen la seva firma. A partir d’aquell moment, els pianos queden apadrinats i s’incorporen al parc d’instruments de l’Escola.

Entitats i empreses col·laboradores

       
Vols ser patrocinador o col·laborador: contacta a instruments@esmuc.cat o al +34 933 523 011 (ext 2010)

Actes d'apadrinament

Apadrinament Bernat Català

Actes

El graduat de Piano del Departament de Clàssica i contemporànea, Bernat Català, serà el proper padrí del nou piano de l'ESMUC que signarà en l'acte de presentació d'aquest instrument que formarà part de l'equipament de les aules de l'Escola.

Nascut el 1993 a Molins de Rei, Bernat Català s’ha format com a pianista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB), a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), a la Guildhall School i a la Royal Academy of Music de Londres.

Entre els seus professors més destacats trobem noms com el de Maria Jesús Crespo, Denis Lossev, Peter Bithell i Diana Ketler.

(Continua llegint)

[VEURE TOTA L'INFORMACIÓ DE L'ACTE]

Com hi puc col·laborar?

Tens diverses opcions.

1.- Compra les teves entrades

Podeu comprar la vostra entrada, mitjançant el web de la Pedrera o la taquilla física situada al l'entrada.

2.- Fes-te padrí i vine a l'acte

Pots fer aportacions com a particular, empresa o entitat i gaudir de l'acte com a padrí del piano de l'Esmuc que s’estrenarà en l'acte-concert

Recorda que els particulars poden desgravar aquest concepte en l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF), mentre que les aportacions efectuades per les empreses poden desgravar en l'impost de societats (IS) tant com a donatiu com si s'etableix un conveni de col·laboració empresarial (en aquest últim cas l'empresa figurarà en l'apartat de padrins col·laboradors de la web)

PADRINS PARTICULARS
(Donatiu de Persones Físiques) 

A partir de 20 €

PADRINS EMPRESES I ENTITATS
(Donatiu  de Persones Jurídica)

A partir de 100 €

Deducció de la quota del IRPF del 75% (<150€)

LLEI 49/2002 23 de desembre de "Régim fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos fiscales al mecenazgo"

Deducció del 35% del donatiu a la quota integra de l'IS

LLEI 49/2002 23 de desembre de "Régim fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos fiscales al mecenazgo"

Pots fer el donatiu i reservar mitjançant el següent formulari

Les reserves per l'acte d'apadrinament són limitades i seran tramitades per ordre. Per això és imprescindible que, un cop fet el donatiu, confirmis la teva assistència a l’acte. En cas de no fer-ho, l’escola no reservarà el lloc. 

3.- FILA 0 a partir de 100 euros

FILA 0 - A partir de 100 euros  
CONCEPTE  Apadrinaunpiano
BENEFICIARI  Fundació ESMUC
INGRÉS O TANSFERÈNCIA A La Caixa ES58 2100 3000 13 2201723773