El Parc

Portada

Missió del Parc d'instruments

La missió del Parc d'Instruments es la coordinació de tots els recursos instrumentals de l'Escola Superior de Música de Catalunya i fer-los efectius en el dia a dia de l'activitat acadèmica, col·laborant així en la formació i la creativitat de la comunitat de l'Escola i de la societat musical en general.

2. Mantenir i renovar el parc d'instruments per a ús dels alumnes i professors i també per prestar-los a institucions externes. MEMÒRIES DE PROGRAMES 2018 (pròrroga) . GENCAT

 

Calendari

‹‹ Març ››
Dl Dt Dm Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Guia Concerts Finals

ConcertFinals
En aquest espai podreu trobar la guia i procediments per a demanar l'equipament instrumental  per als vostres concerts finals de Grau i de Màster.

Catàleg

Benvinguts al Catàleg del Parc d'instruments

Subhasta pública

L’ESMUC posa a subhasta pública instruments musicals de propietat que poden ser adquirits per persones privades, empreses i institucions. El procediment de subhasta es realitzarà conforme un únic criteri de preu a l’alça, resultant adjudicatari el licitador que presenti l’oferta més elevada, prenent com a preu de sortida l’import de licitació, que ha estat determinat a través de taxació del valor actual dels instruments.

Intervencions als pianos de l'ESMUC

ProgramaAfinacions
Quin procés i quins criteris es segueixen per programar les intervencions tècniques als pianos de l'ESMUC ?
   
YouTube