4

L’ Oficina d’ Audiovisuals coordina els recursos audiovisuals de l’ESMUC, i ofereix suport tecnològic a la docència i a l’activitat general i de representació del centre

Premis Treballs de Recerca de Batxillerat

L’estudiant Alba Linares, de l’IES La Bisbal, ha estat la guanyadora del IV Premi ESMUC als Treballs de Recerca de Batxillerat amb ‘Valsos, polques i romances al saló dels Cabrera’. Núria Sempere, directora general de l'ESMUC, Melissa Mercadal, subdirectora general d’ordenació i planificació acadèmica del centre, i Belén Latorre, directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, van fer entrega dels premis a l’estudiant de La Bisbal d’Empordà i a les tres finalistes que van aconseguir els accèssits.

Oberta la convocatòria del 14è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra

Les formacions de cambra poden presentar-se al 14è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra fins al 29 de gener del 2021. El premi consisteix en una gira, valorada en 20.000 euros, de 5 concerts a espais referents de Catalunya durant l’any 2021. També incorpora un enregistrament en vídeo a la Sala de la Música del Museu Pau Casals, i un coaching amb professionals docents del Màster de Management i Producció Musical de l’ESMUC.