Reina Capdevila

BIO

Reina Capdevila

Doctora en Educació́ Musical per la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre les conductes musicals dels infants de 0-3 anys. Títol Superior de Pedagogia Musical pel CSSMB. Diploma pedagògic d'educació musical Willems per l'Association International de Education Musicale, Lió.

És professora de l’àrea de música de la Facultat d’Educació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, i és professora d’iniciació musical i sensiblització sonora a l’escola Aula de Música 7 de Barcelona on també forma part de l’equip directiu.

Forma part del Grup d’Aprofundiment en l’Educació Infantil (GAEI) i és membre del grup de recerca Grup d’Estudi i Recerca sobre la Infància (GERI) la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport, Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Ha participat en una estada de recerca amb el projecte Sounds of Intention de l’ IOE de la Universitat de Londres

Ha impartit docència en Escoles d’Estiu, Postgraus, Màsters, Jornades  i ha participat en Congressos tant per Europa com a Amèrica Llatina.

Ha dirigit i creat projectes musicals-pedagògics per a infants de 0-6 anys, amb col·laboració amb diferents institucions: CRP, Auditori, Gran Teatre del Liceu, Museu Picasso, Monestir de Pedralbes, Museu d’Història de la Ciutat...

Ha publicat articles de divulgació, científics i llibres al voltant de la música en les primeres edats.