Alba Pujol

BIO

Foto cv 3 bn

Pedagoga, cantant i pianista, formada en els camps de l'educació musical primerenca, la veu creativa i el moviment. Graduada en Pedagogia musical per l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i titulada com a Professora de Piano pel Conservatori Isaac Albéniz de Girona. 

S'especialitza en la Music Learning Theory d'Edwin Gordon, certificant-se en el Gordon Institute (GIML) dels Estats Units en Early Childhood Music (University of South Carolina i University at Buffalo) i en Elementary General Music (University of South Carolina).

Com a formadora, forma part de l'equip docent de l’IGEME (Institut Gordon d’Educació Musical Espanya) i de GIML (Gordon Institute for Music Learning), imparteix regularment cursos i conferències al nostre país i a Amèrica Llatina (Colòmbia, Perú, Costa Rica i Brasil) i col·labora habitualment amb la Diputació de Barcelona i l’Associació Rosa Sensat, entre d’altres. És coautora dels llibres “Jugant amb la música nadons” (IGEME, 2015) i “Jugant amb la música nenes i nens” (IGEME, 2018).

En l'actualitat és docent a l'EMM de Mataró, on coordina els programes de Música en Família (0-3 anys) i Iniciació (4-7 anys), és sòcia de Musicop i forma part de la companyia de música per a nadons Abiabaï - Concerts per a nadons (www.concertsperanadons.cat).

+ info: www.albapujolcamins.com