Xavier Guix

Xavier Guix

Llicenciat en Psicologia  (UOC), Master en Pensament contemporani i tradició clàssica (Filosofia-UB) i postgrau en Neurociència i salut Mental (INMS) i en Psicopatologia clínica (UB).

Especialitzat en temes d’autoconeixement i de comunicació interpersonal, és didacta autoritzat per l’Associació espanyola de PNL (Programació Neurolingüística) i facilitador de grups de creixement personal. Psicoterapeuta i professor a EADA. Com escriptor ha publicat llibres com: Ni me explico, ni me entiendes, Si no lo creo no lo veo, Descontrólate, El sentido de la vida o la vida sentida, Atrévete a decir No o Querer es poder. Actualment publica a tota Llatinoamèrica, Portugal i Brasil. Col.labora amb mitjans de comunicació, com L’Ofici de viure de Catalunya Ràdio, Versió RAC de Rac1 i Bricolatge emocional de TV3. Escriu habitualment a El País Semanal. La tasca divulgativa la realitza a través de conferències nacionals i internacionals i col·labora activament en entitats com la Fundació Àmbit de Barcelona i el Xiprer de Granollers.

Ponència: "La música com a sanació"

El factor curatiu de la música ha esdevingut una font de coneixement, certificada ja sis segles abans de la nostra era. El vincle que existeix entre el so, la vibració, i la seva influència en el camp psicobiològic és ja avui inqüestionable. Dedicarem un temps a observar aquesta relació i el que ens pot aportar a la nostra vida quotidiana.