Montserrat Morral

Montserrat Morral

Pianista de la companyia Òpera Oberta, dedicada a la difusió d’aquest gènere amb la creació i realització d’espectacles per a tots els públics.

Ha estat la coordinadora de l’àmbit d’Educació Artística del Pla Nacional de Valors i actualment ho és de País Conscient que treballa per a la transformació social des de la responsabilitat personal.

És autora de diverses col·leccions: El petit pianista (Dínsic) i La Meva Música (Boileau). que proporcionen recursos a professors i alumnes que s’inicien en el món de la música per desenvolupar els talents inherents i facilitar l’expressió emocional, així com també la creativitat personal a través de la improvisació.

Imparteix tallers d’expressió artística en el Master de Musicoteràpia de la U.B.

Com a musicoterapeuta, treballa en la línia de millorar el benestar i la salut  de  persones amb diversitat funcional. Des de 2011, participa en el projecte Carles Riera de la ciutat de Granollers "Educació, Música,Ciutat" fent música amb nens i nenes afectats del trastorn de l’espectre autista.

Com a professora de l’EMM i Conservatori Josep Mª Ruera de Granollers, ha introduït la Musicoteràpia com a eina d’inclusió i transformació social en diferents col·lectius amb diversitat funcional, així com també als alumnes de grau professional per a una formació més integral.