Gisela Juanet

Gisela Juanet

Postgrau en producció i gestió d’espectacle en viu de la UB. Cursant el Grau de Comunicació per la UOC. Curs de gestió i programació d’arts escèniques per a nens i nenes a l’Institut del Teatre. Interpretació, cant i dansa a Nancy Tuñon, Eòlia, Timbal, Yisbell i Escola d’Actors.

Especialista en la producció, gestió i comunicació de les arts escèniques i esdeveniments culturals a partir de responsabilitzarse des del 2003 de la producció i comunicació de l’entitat Viu el Teatre on ha coordinat múltiples projectes artístics dirigits a públic familiar per els principals festivals i equipaments culturals del país. Els darrers anys també ha desenvolupat com autora i directora dos projectes escènics i musicals per a nadons i primera infància: “Pintamúsica” i “Cinemúsica” així com la publicació d’articles sobre la creativitat.

Creu en les arts escèniques com una eina cultural, educativa i social potent, per a generar canvis en positiu.

 

VIU EL TEATRE som una entitat formada per professionals de l’àmbit cultural i educatiu  que des de l’any 2003 crea i promou les arts escèniques i els esdeveniments culturals adreçats principalment als infants amb l’objectiu d’apropar i fomentar la creativitat, la innovació i la comunicació.