Taller d'introducció a la percussió de Corea

Dissabte 28 de març de 2020 la Dra. Shzr Ee del Royal Holloway de Londres impartirà un taller gratuït de janggu al Museu de la Música. El taller, organitzat per el programa de músiques d’Àsia de l’Esmuc i el Museu de la Música de Barcelona, s'orienta a públic jove i adult, amb o sense experiència musical prèvia, que vulgui gaudir d’una experiència musical col·lectiva molt intuïtiva. 

Janggu

El janggu  

Amb forma de rellotge de sorra, tocat amb dues baquetes (o amb una baqueta i el palmell de la mà), el janggu es un dels instruments amb major presencia a les practiques musicals de la cultura coreana.

Pràctiques musicals de Corea del Sud on el janggu té un paper central 

(Vídeos produïts per el Museu de la Música en ocasió de l’exposició Eolssigu! Els sons de Corea)

Samulnori | Pangut | Japga | Gayageum sanjo | Ajaeng sanjo

 

Lloc Museu de la Música
Data Dissabte 28 de març 2020
Horari de 10:00 a 14:00
Preu gratuït

Professorat

Janggu

La Dra. Shzr Ee és professora (Senior lecturer i Ethnomusicologist) al Royal Holloway, Universitat de Londres. La seva recerca es centra en en temes relacionats amb música i descolonització, activisme anti-racista a escenes musicals al món i marginalitat.  

Es va doctorar per la School of Oriental and African Studies (SOAS) de la Universitat de Londres amb un treball sobre les cançons folklòriques dels aborigens Amis de Taiwan i actualment dedica el seu temps a la música instrumental i a les pràctiques de diversos indrets del món, així com a la docència de la música i l'etnomusicolgia a diversos mòduls de grau i postgrau al Royal Holloway.

Més informació 

Escola Superior de Música de Catalunya
C. Padilla 155

asian.music.program@esmuc.cat

Organitzat juntament amb:

Museu Música